Find et godt webhotel til din hjemmeside

At vælge et godt webhotel til din hjemmeside kan være en stor beslutning, som indeholder flere vigtige elementer. Det er vigtigt at holde sig for øje, at valget af webhosting kan have afgørende betydning for din hjemmesides succes.

Der er mange parametre, som spiller ind, når man skal finde et godt webhotel til sin hjemmeside:

  1. Pris
  2. Hastighed
  3. Stabilitet (server uptime)
  4. Supportmuligheder
  5. Tekniske specifikationer
  6. Fleksibilitet (er det let at op-/nedgradere hvis dine behov ændrer sig)
  7. Backupmuligheder

Dette er blot nogle af de ting, du bør holde dig for øje, når du er på udkig efter webhosting.

Nedenfor har vi samlet et godt overblik over en lang række af webhotel muligheder, som du finder på det danske marked, med håb (og forventning) om, at der måtte være noget i mellem, som du kan bruge.

Husk også at tjekke vores side med webhotel rabatkoder, for at se, om du skulle være heldig at kunne opnå rabat på det webhotel, som du finder frem til, er det bedste for dig.

Er det billigste webhotel det bedste eller det dårligste?

Ofte siger man jo, at der er sammenhæng mellem pris og kvalitet. Og sådan er det da også et stykke henad vejen, når du skal vælge webhotel. Men så alligevel er det ikke helt så ligetil.

Hos nogle af webhosting udbyderne får man nemlig faktisk stort set det samme produkt, når man vælger det billige, som man gør, når man vælger et dyrere produkt – blot er der måske droslet lidt ned på nogle af konfigurationsmulighederne (mindre ram, mindre diskplads el.lign.). Det betyder også at et billigt webhotel sagtens f.eks. kan være mere stabilt og have en bedre oppe et nogle af de dyre webhoteller. Og hvem vil ikke gerne have en god oppetid?

Find mere information

Det kan være ganske svært at overskue, hvilket webhotel man skal vælge – specielt, hvis det er første gang, at man er i den situation.

Det bedste vi kan anbefale er, at du forsøger at sætte dig godt ind i tingene og samtidig prøver at drage nytte af andres erfaringer. Se f.eks. på anmeldelser af de forskellige webhoteller for at danne dig et overblik over deres stabilitet, support osv.

Herudover kan vi også anbefale dig at tage et kig på webhotel-portalen.dk, som indeholder masser af forskellig info vedr. valg af den helt rigtige webhosting til forskellige behov og situationer. Her finder du både artikler vedr. valg af webhotel til private eller erhverv og artikler, som forklarer dig om hhv. valg af PHP- eller ASP Webhoteller.

Del dine egne erfaringer

Du må meget gerne dele dine egne erfaringer mht. valg af webhotel i kommentarfeltet nedenfor. Men husk, at holde det i en god og sober tone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>