Mandelgaver som vækker glæde

Inden alt for længe begynder den tid, hvor vi skal til at tænke på julen og alle dens gøremål.

For nogle betyder det blandt andet, at der skal tænkes over og indkøbes gave(r) til den traditionelle kamp om at finde mandlen i Risalamanden.

Risalamande med en skjult mandel er et af juletidens faste ritualer i mange familier og kampen om at finde mandlen vækker begejstring hos børn såvel som hos voksne.

Kampen om at finde mandlen i Risalamanden er en af de traditioner, som vi danskere simpelthen bare elsker. Både i familiens skød, blandt venner og på arbejdspladsen holdes denne tradition i hævd, når vi mødes til vinterens julefrokoster.

Men hvad skal mandelgaven være? Hvor finder man en gave, som falder i god jord hos alle? Det er ikke altid let at komme på en god idé til gaven.

Vi har samlet en række forslag til mandelgaver, som både vækker glæde og som vil kunne bruges af de fleste.

Se vores bud på gode mandelgaver, som vækker glæde, nedenfor.

En god bog

En god bog, som vinderen kan nyde i juledagene, vil være en perfekt mandelgave. Men selvfølgelig er det ikke helt let at finde en bog, som både vil være interessant, hvis det er et barn som vinder mandelgaven og samtidig også falder i god smag hos de voksne. Denne type gave fungerer derfor bedst, hvis man enten deler sin Risalamande op, så der er en skål til børnene og en til de voksne, eller hvis der eksempelvis udelukkende er voksne som deltager i kampen om mandlen.

Et godt og populært brætspil

Et godt og populært brætspil vil være en gave, som stort set alle kan få fornøjelse af. Tager man et kig på årets mest populære spil, burde man hurtigt kunne finde et godt bud på en mandelgave.

Synes man ikke lige at årets brætspil er den rigtige gave, så har brætspilsbutikken Hyggeonkel samlet deres bud på de helt rigtige mandelgaver. Og der er nok at vælge i mellem. Og så er forslagene inddelt i forskellige priskategorier, så man hurtigt kan finde noget, som passer til pengepungen. Julen er jo i forvejen en tid, hvor pengene så at sige hurtigt kan få ben at gå på.

Gavekort til biografen

Et gavekort til en tur i biografen vil vække lykke hos de fleste. Ung såvel som gammel kan have fornøjelse af denne gave, så det er en forholdsvis sikker vinder, uanset hvem som finder den eftertragtede mandel.

Muligheden for at vinde mere

Et skrabelod eller en skrabe julekalender er også en rigtig god gave og kan bruges af såvel børn som voksne. Og så giver den jo chancen for at vinde en endnu større gave. Men husk nu at sørge for, at det hele går retfærdigt til. Ellers bliver der bare ballade, hvis skrabeloddet eller kalenderen giver vinderen endnu en præmie.

What not to give

I mangel af bedre pakker mange ofte en æske chokolade, en pose slik eller andet guf ind som mandelgave. Men det er altså ikke særlig fantasifuldt. Og så er julen jo i forvejen fyldt med søde sager. Både børn og voksne får i løbet af december måned så rigeligt med slik og andre søde sager, at de absolut ikke behøver mere.

Vælger du alligevel løsningen med at pakke noget slik ind som mandelgave, bør det i det mindste være noget lidt ekstra spændende og ikke bare en plade almindelig chokolade ned fra supermarkedet. Køb noget rigtig godt – og gerne noget som kan holde sig i et stykke tid, hvis nu vinderen af mandelgaven er en af dem, som umiddelbart har fået nok til den søde tand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>